söndag 11 oktober 2009

jag vet att jag inte är fin. som du är.


när jag lär känna fina människor inser jag mer och mer hur många brister jag har,
hur jag hade kunnat vara,
hur jag vill vara.
men nu är det för
sent.


6 kommentarer:

  1. men älsklingen min..
    du är ju fantastisk. inifrån och ut, uppifrån och ner. på det där självklara och ofrånkomliga sättet. så sluta upp att tramsa. du är finast!

    SvaraRadera
  2. Du är underbar, Fanny, du är så mycket som jag önskar att jag var

    SvaraRadera
  3. Fast de fina människorna hade ju inte valt dig som vän om du är mindre fin, för de vill ju inte umgås med någon ful. <3

    SvaraRadera
  4. å, söta du. fina du.
    jag håller med agnes!

    SvaraRadera
  5. Nu känner inte jag dig, men man mår absolut inte bra av att tänka på det viset. Absolut inte i längden! Istället för at lägga kraft på det man känner att man inte har, kan eller/och har möjlighet till så ta vara på det du har! :D

    Jag vet att du har fantastiska vänner, en skön klädstil och du verkar minst sagt trevlig. även om vi två så gott som aldrig har pratat med varandra.

    Men som sagt (skrivet), ta vara på det du ha och var stolt över dig själv! Man mår bättre, lever lättare och har roligare.

    SvaraRadera
  6. vilka jättefina bilder du tar. och vackra ögonblick du förmedlar.

    utgår ifrån att du är klok nog att förstå att orden i detta inlägg inte är sanna. och tänker därför inte heller ägna tid åt att förklara hur fel du har. istället tror jag att man måste få lov att känna så där ibland. för. alla känslor är bra känslor. man skall bara se till att variera sig..

    // agnes och matildas maria från marstrand

    SvaraRadera